LyftLarsson AB

Om oss

Om Oss

LyftLarsson AB bildades 2020 av Marcus Larsson för att tillhanda hålla mindre och lättare kranbilstransporter i Hofors med omnejd då det fanns ett stort behov hemma på orten.

Marcus är uppvuxen inom branschen och har lång erfarenhet och med ett brett kontaktnät inom branschen så är inga problem för stora att lösa.


Idag är vi ett komplett åkeriföretag med totalt 5 enheter som hjälper våra kunder med lyft, transport, monteringsuppdrag samt grävarbeten.

Företaget drivs med god kommunikation mellan arbetsledning och anställda vilket resulterar i en stark familjekänsla och laganda och en trivsam arbetsmiljö för våra anställda.

Vi har alltid ambitionen att vara det självklara valet och att vara det mest kostnads effektivaste alternativet.

Vi finns i Dalarna & Gävleborg

Vi är öppna för alla typer av uppdrag

Är du i behov av en kranbil i Dalarna eller Gävleborg med omnejd? Då är du på rätt plats! Vi är nämligen det lilla företaget med den stora kompetensen. Vi utför allt från maskintransporter, taklyft med kranbil i Falun och mycket mer.

 

Med våra egna lastbilar, maskiner och kranbilar klarar vi av de flesta transporter och förflyttningar. Om det är något du behöver och vi inte har eller skulle klara av har vi gott om kontakter med andra entreprenörer. Genom våra samarbetspartners kan vi lösa alla möjliga förfrågningar. Vi strävar hela tiden efter att hålla en hög kvalité på alla våra transporter och tillmötesgå våra kunders och samarbetspartners behov.